Benodigdheden

Je bent er helemaal klaar voor en hebt besloten te gaan trainen bij Health Fight Gym.  Wat heb je nu eigenlijk nodig?

Algemeen

Als je even via internet wat zoekt zul je merken dat er een overvloed is van webshops met informatie en aanbiedingen. Ook veel gewone sportzaken hebben tegenwoordig op het gebied van vechtsport het nodige te bieden.  Er zijn tegenwoordig erg veel nieuwe merken waarbij mooie prints met diverse kleuren en design beschikbaar zijn. Hier hangt echter ook een prijskaartje aan en dit zijn niet per definitie ook de beste merken.

Handschoenen en bescherming kunnen de eerste keer geleend worden. De trainer kan je adviseren welke materialen je het beste aan kan schaffen. Via de Health Fight Gym kun je bij de meeste vechtsportwinkels korting krijgen dus check even van te voren voordat je wat gaat kopen.

Boksen

 

Je kunt voor een schappelijk bedrag al een paar handschoenen aanschaffen. Bandage is ook zeker gewenst. Verder een sportbroekje en
t-shirt met een paar sportschoenen (liever geen hardloop schoenen, die hebben een profiel wat minder geschikt is om te draaien) en je kunt beginnen. 

Handschoenen kunnen de eerste keer geleend worden. De trainer kan je adviseren welke materialen je het beste aan kan schaffen. 

Kickboksen

Vook kickboksen geld hetzelfde als voor boksen. Het verschil is dat we bij kickboksen op blote voeten trainen en ook scheenbescherming dragen.

Ook hier kun je bij een proefles de handschoenen en bescherming gewoon lenen. De trainer kan je verder adviseren welke materialen je het beste kan aanschaffen.

CONTACT INFO

Heb je vragen of wil je langskomen?

Neem contact met ons op.

email    : info@healthfightgym.nl

website : www.healthfightgym.nl

LOCATIES

Gymzaal, Prins Bernhardstraat 9,

Zwijndrecht


Gymzaal, Van Schendelstraat 24,
Dordrecht

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
FACEBOOK

© 2017 by HEALTHFIGHGYM