Wie zijn we?

Health Fight Gym is ontstaan uit de behoefte om lekker sportief bezig te zijn met vechtsport. Er wordt dus getraind op alle technieken uit de diverse sporten waarbij plezier en veiligheid voorop staan.

De trainingen

De trainingen zijn zeer gevarieerd. Er wordt getraind met partner, stoot pads en trapkussens waarbij alle spiergroepen aan bod komen en er aan de conditie gewerkt wordt.

De nadruk ligt op het goed aanleren van de verschillende vechtsport technieken (iets wat vaak onderschat wordt) om daarmee lekker hard te trainen. Verkeerde technieken leiden tot het niet optimaal uit kunnen voeren van een oefening, of nog vervelender leiden tot blessures.
 

Ons doel en motto

We streven geen wedstrijd doel na, sparren wordt gedaan op een verantwoorde manier voor die mensen die daaraan toe zijn en dit ook willen.  
De sfeer is informeel en de trainingen vinden plaats in verschillende gemeente gymzalen. Dit stelt ons in staat om tegen een aantrekkelijke prijs kwalitatief goede trainingen aan te kunnen bieden.
We werken met verschillende trainers en regelmatig wordt er gerouleerd en vinden er gast-trainingen plaats. Soms ook van andere disciplines.
Dit alles onder het motto van lekker sportief met vechtsport bezig zijn waarbij iedereen van elkaar kan leren.

CONTACT INFO

Heb je vragen of wil je langskomen?

Neem contact met ons op.

email    : info@healthfightgym.nl

website : www.healthfightgym.nl

LOCATIES

Gymzaal, Prins Bernhardstraat 9,

Zwijndrecht


Gymzaal, Van Schendelstraat 24,
Dordrecht

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
FACEBOOK

© 2017 by HEALTHFIGHGYM